طراحی تخصصی انواع سایت و اپلیکیشن

طراحی انواع سایت و اپلیکیشن، برنامه حرفه ای، سئو، تولید محتوا و طراحی گرافیکی انواع رابط کاربری

مشاهده نمونه کارها

طراحی وب اپلیکیشن های مختلف برای انواع کسب و کارها

آبان ۱۷, ۱۳۹۹ | مقالات

وب اپلیکیشن برنامه هایی است که بر خلاف اپلیکیشن های اندروید یا ios که بر روی موبایل نصب می شوند، روی وب سرور اجرا می شود. وب اپلیکیشن ها توسط کاربر از طریق یک مرورگر وب با اتصال به اینترنت قابل دسترسی هستند. نمونه هایی از طراحی وب اپلیکیشن متداول شامل: پست الکترونیکی، خرده فروشی آنلاین، بانکداری آنلاین و حراج های آنلاین، استارباکس، Housing، دیجی‌کالا، Flipboard.

وب اپلیکیشن های پیشرو (PWA) برنامه های وب هستند که مانند صفحات وب معمول یا سایت ها بارگیری می شوند اما می توانند عملکرد کاربر مانند کار آفلاین و دسترسی سخت افزار دستگاه را که به طور سنتی فقط برای برنامه های تلفن همراه بومی در دسترس است، ارائه دهند.

اپلیکیشن موبایل بر خلاف اپلیکیشن های تحت وب pwa مستقیماً روی یک موبایل اجرا می شوند، همانطور که یک برنامه نرم افزاری معمولی مستقیماً روی رایانه رومیزی، بدون مرورگر وب (و به طور بالقوه بدون نیاز به اتصال به اینترنت) اجرا می شود. این اپلیکیشن ها معمولاً به زبان جاوا (برای دستگاههای Android) یا Objective-C یا Swift (برای دستگاههای iOS) نوشته می شوند. اخیراً، فریمورک امکان توسعه برنامه های بومی را برای همه سیستم عامل ها با استفاده از زبانهای دیگر به غیر از هر زبان مادری استاندارد فراهم می کنند.

مزایای وب اپلیکیشن ها

دسترسی در همه دستگاه ها

 وب اپلیکیشن ها، نرم افزارهایی هستند که بر روی بستر اینترنت یا اینترانت عرضه می شوند، به عبارت دیگر نرم افزارهای تحت وب بر روی یک شبکه اطلاعاتی اجرا می شوند. این خصوصیت منجر به یکی از ویژگی های برتر طراحی وب اپلیکیشن ها می شود: گستردگی. در واقع گستره اجرای نرم افزار با گستره شبکه یکی می شود. یعنی تا هرجایی که شبکه شما بزرگ شد، نرم افزار شما نیز در دسترس قرارخواهد گرفت. در واقع مفهوم گستردگی را در وب اپلیکیشن ها، می توان با قابلیت دسترسی  نیز معادل قرار داد.

دسترسی آسان در صفحه اول

PWA یا همان وب اپلیکیشن را می توان در صفحه اول ذخیره کرد. این گزینه برای دسترسی مجدد عالی است. از کاربران خواسته می شود سایت را به صفحه اصلی خود اضافه کنند. وقتی وب سایت روی صفحه اصلی قرار گرفت (بدون نیاز به نصب)، مانند هر برنامه دیگری در دستگاه آنها ظاهر و احساس می شود.

بیشتر بخوانید!  اشتباه های رایج در طراحی گرافیکی

حتی در حالت آفلاین کار می کند

PWA یا همان وب اپلیکیشن می تواند بصورت آفلاین یا با اتصال محدود کار کند، دقیقاً مانند یک برنامه بومی!

برخی از فن آوری های هوشمندانه طراحی وب اپلیکیشن، به این معنی است که تصاویر، محتوا و حتی سبدهای خرید حتی اگر در قطار باشید و به تونل بروید قادر به عملکرد هستند. محتوای شما همیشه در دسترس خواهد بود، مهم نیست که اتصال کاربر ضعیف باشد. علاوه بر این، با پیش ذخیره، تصاویر و مقالات را می توان زودتر بارگیری کرد، به این معنی که کاربران به مقالاتی که هنوز مشاهده نکرده اند دسترسی پیدا می کنند، حتی اگر ارتباط آنها کاملا قطع شود.

طراحی وب اپلیکیشن

زبان برنامه نویسی برای وب اپلیکیشن

وب اپلیکیشن ها با همان زبان‌هایی که برای طراحی وب اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، یعنی HTML، CSS و JAVASCRIPT، طراحی می‌شوند. اما این در حالی است که برای اپلیکیشن های نیتیو، سیستم عامل ios از زبانی تحت عنوان OBJECTIVE C یا SWIFT، برای سیستم عامل اندروید از زبان برنامه نویسی JAVA و همچنین برای سیستم عامل ویندوزفون از زبان C# استفاده می گردد.

چگونه وب اپلیکیشن پیاده سازی می شود؟

وب اپلیکیشن های پیشرفته در نقشه راه بسیاری از شرکت ها قرار دارند تا سایت خود را مدرن کرده و با انتظارات جدید کاربران سازگار کنند. به طور کلی هر آنچه که تحت وب و با اعمال دسترسی های مختلف پیاده سازی شود را می شود وب اپلیکیشن و یا نرم افزار تحت وب نامید. این به این معنی نمی باشد که کل وب اپلیکیشن به شکل یک سایت و فقط در اینترنت پیاده سازی شود، وب اپلیکیشن می تواند مجموعه ای از سایت ها، اپلیکیشن های موبایل، ربات های تلگرام و یا حتی نرم افزارهای آفلاین هم باشد که همه این ها به شکل جامع و متمرکز کنترل شوند و شما بتوانید با تمرکز به اطلاعات جمع آوری شده، به کسب و کار خود رسیدگی نموده و یا اینکه به اهداف خود در افزایش فروش برسید.

بیشتر بخوانید!  سایت و اپلیکیشن فروشگاهی مجهز به احراز هویت با پیامک
طراحی وب اپلیکیشن

چرا وب اپلیکیشن برای کسب و کار شما مفید است؟

امروزه نقشی که موبایل ها و اسمارت فون ها در زندگی مردم ایفا می کنند بر کسی پوشیده نیست.

مهم ترین نقش آن نیز در تجارت است که اکثر مشاغل به اهمیت آن در بیزینس های خود پی برده اند.ضمن اینکه ارتباط میان تجارت و تکنولوژی دیرزمانی است که وجود داشته و ادامه دارد چراکه تکنولوژی همواره باعث شده که ارتباط بین تجارت ها آسان تر و سریع تر از قبل باشد.

حال اپلیکیشن های موبایل به عنوان یکی از اهداف اصلی برای بیزینس آنلاین تبدیل شده و داشتن یک نرم افزار موبایل برای هر کسب و کار یک امر ضروری به نظر می رسد. ضمن اینکه اپلیکیشن های موبایل در مقایسه با استفاده از مرورگرهای موبایل بیشتر مورد توجه کاربران هستند.

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارتان در یک نگاه

  • با قرار دادن کسب و کارتان بر روی اپلیکیشن های موبایل، میتوانید از رقبایتان پیشی بگیرید.
  • با داشتن اپلیکیشن، بهتر میتوانید در ذهن مشتریان بمانید و ارتباط برقرار کنید.
  • هزینه تبلیغات و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می گیرد، که باعث صرفه جویی در هزینه نیز میشود.
  • یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است. وهمچنین موجب جلب اعتماد افراد نیز میشود.
  • مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند، که باعث جلب رضایت و سهولت دسترسی به اطلاعات شما میشود.
  • اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.

چرا وب اپلیکیشن ها بهتر از اپلیکیشن های نیتیو (اندروید یا ios) هستند؟

وب اپلیکیشن ها، برنامه های هستند که نیاز به نصب روی موبایل یا سیستم ندارند و به صورت تحت وب از طریق سایت نیز میتوان به آنها دسترسی داشت. علاوه بر آن، اگر روی موبایل یا سیستم نیز نصب شوند در بسیاری از مواقع به صورت آفلاین میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید!  طراحی اپلیکیشن موبایل در تبریز

تفاوت وب اپلیکیشن و اپلیکیشن های نیتیو

وب اپلیکیشن ها، همان سایت‌هایی هستند که برای نمایش در صفحه های موبایل که نسبت به صفحه ی مانیتور کوچک‌تر هستند بهینه شده‌اند. در مقابل،‌ اپلیکیشن های نیتیو قرار دارند که صرفاً برای ابزارهای هوشمندی همچون موبایل و تبلت نوشته شده و از طریق مرورگر موبایل قابل دسترسی نبوده و می بایست آن‌ها را روی دستگاه نصب کرد.

چگونه وب اپلیکیشن میزان موفقیت شما را چند برابر می کنند

یک شرکت یا صاحب کسب و کار آنلاین که هم سایت کسب و کار خود، هم اپلیکیشن دارد باید هردو را مدیریت و نگهداری کند. این شخص باید مطمئن شود که سایت او هم روی موبایل و هم روی دسکتاپ و احتمالا این روزها تبلت به درستی دیده میشود و کاربران میتوانند به راحتی تعامل داشته باشند.

یک فرد با داشتن وب اپلیکیشن، امکان دسترسی به کسب و کار خود را هم از طریق سایت و نیز از طریق اپلیکیشن به صورت آفلاین را در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهد، که موجب سهولت دسترسی میشود و درنتیجه رضایت کابران و موفقیت کسب و کار را به دنبال می آورد.

طراحی وب اپلیکیشن

تعرفه و هزینه طراحی وب اپلیکیشن

یک وب اپلیکیشن پیش رونده بین ۱۰ میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان هزینه بر است.. با این هزینه امکانات یک سایت و یک اپ موبایل را یکجا خواهید داشت و این باعث میشود قیمتی که می پردازید به نسبت ارزشی که دریافت می‌کنید ارزانتر بشود.

سفارش طراحی وب اپلیکیشن

شرکت تبریز اپس، پس از سال ها کار و کسب تجربه در این زمینه و پس از پیاده سازی وب اپلیکیشن های مختلف فروشگاهی در فروشگاه های زنجیره ای مختلف و چندین وب اپلیکیشن عملیاتی در قسمت های مختلف، افتخار دارد که آمادگی خود را برای تجزیه تحلیل و پیاده سازی انواع وب اپلیکیشن های پیچیده و بزرگ اعلام نماید.

نیاز به خدمات برنامه نویسی داری؟

طراحی انواع سایت و اپلیکیشن با هر نوع بودجه با مشاوره حرفه ای

پروژه های تخصصی برنامه نویسی شامل طراحی انواع سایت و اپلیکیشن سفارشی

طراحی گرافیکی اختصاصی قبل از طراحی سایت و اپلیکیشن

سرعت و امنیت بالا با انواع فریم ورک ها و زبان های برنامه نویسی

لیست تعرفه ها

تعرفه طراحی انواع سایت ها با هر بودجه ای و خواسته ها

تعرفه طراحی انواع اپلیکیشن ها شامل اپلیکیشن های فروشگاهی

تعرفه سئو و افزایش بازدید سایت

تعرفه طراحی گرافیکی رابط کاربری انواع سایت و اپلیکیشن

مقالات

طراحی لوگو در تبریز

تاریخچه طراحی لوگو قبل از اینکه به سراغ طراحی لوگو چیست بپردازیم، در ابتدا کمی در مورد لوگو و...