سوالات متداول

سوالی به ذهنتان رسیده، شاید جواب آن را در لیست زیر پیدا کنید!

در طراحی سایت از چه زبان های برنامه نویسی استفاده می کنید؟

در طراحی قسمت های ظاهری سایت از زبان های HTML و CSS و JAVASCRIPT استفاده می کنیم. برای سرعت بخشیدن در طراحی قسمت های ظاهری از بسته های Bootstrap و JQuery استفاده می کنیم. همچنین از بسته های کوچکتر نیز مانند گالری تصاویر در طراحی سایت های فروشگاهی و اسلایدرها و بسته های بسیار دیگر نیز استفاده می کنیم. برای برنامه نویسی کدهای سرور از زبان های PHP و ASP و فریمت ورک هایی مانند لاراول در پروژه تخصصی تر استفاده می کنیم.

چه نوع سایت هایی را طراحی می کنید؟
ما توانایی طراحی هرگونه سایتی را داریم. ما سایت های مرسوم مانند سایت های شرکتی، شخصی، خلاقانه، تجاری و سایت های فروشگاهی در انواع کیفیت ها و رنج قیمت ها را ارائه می کنیم. همچنین هر نوع سایت غیر مرسوم با ویژگی های جدید را با برنامه نویسی تخصصی انجام می دهیم.
آیا در طراحی سایت از وردپرس هم استفاده می کنید یا از ابتدا سایت را طراحی می کنید؟
برای سایت های مرسوم مانند سایت های شرکتی و شخصی در صورت درخواست مشتری از وردپرس و تم های آماده استفاده می کنیم. هزینه و مدت زمان طراحی سایت برای چنین پروژه هایی کمتر است. گاهی مشتری از ما سایت های غیرمرسوم را درخواست می کند. در چنین شرایطی یا تم جدید برای وردپرس طراحی می کنیم یا اینکه از فریم ورک هایی مانند لاراول برای ساخت سایت و ویژگی های درخواستی استفاده می کنیم.
فرایند طراحی سایت و فازهای آن به چه صورت است؟
اولین قدم در طراحی سایت شناخت دقیق درخواست مشتری است. ابتدا از مشتری در مورد سایت های مشابه که مورد علاقه او است سوال می کنیم و سعی می کنیم به طور دقیق نظر او را بدانیم. سپس برای پروژه تخصصی طراحی گرافیکی اختصاصی انجام داده و پس از تایید مشتری ظاهر سایت آماده می شود. پس از آن بر اساس نوع سایت کدهای سرو آماده شده و در نهایت سایت نهایی شده به مشتری برای اعلام نظر ارائه می شود. در صورتی که مشتری نیازهای دیگری را نیز به پروژه اضافه کند بر اساس هزینه تخمین زده شده بار دیگه پروژه ادامه می یابد.
آیا می توانید بر اساس طراحی سایت با فتوشاپ کدنویسی آن را انجام دهید؟
بله، هر نوع سایتی با هر عملکردی در صورتی که در فتوشاپ طراحی شده باشد و تصاویر آن ارائه گردد می توانیم با دقت بالا همان طراحی را کدنویسی کنیم.
آیا آموزشی در خصوص طراحی سایت ارائه می کنید؟
بله، دوره های آموزشی ما شامل آموزش HTML و CSS و PHP و BOOTSTRAP و LARAVEL ارائه می شود.

طراحی

سایت

برای طراحی اپلیکیشن از چه نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی استفاده می کنید؟
در طراحی اپلیکیشن بر خلاف سایت نمی توان از قالب های آماده استفاده کرد. لذا کل فرایند بایستی از ابتدا برنامه نویسی شود. برای این منظور از زبان های برنامه نویسی جاوا و دارت استفاده می کنیم. همچنین از فریم ورک های جدید مانند فلاتر نیز در پروژه تخصصی تر استفاده می کنیم.
برای چه پلتفرم هایی اپلیکیشن طراحی می کنید؟
برای دو نوع پلتفرم اصلی یعنی اندروید و iOS خروجی می دهیم.
آیا می توانید بر اساس طراحی انجام شده در فتوشاپ ظاهر اپلیکیشن را طراحی کنید؟
بله، در اکثر طراحی های اپلیکیشن های موبایل ابتدا رابط کاربری در نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاب طراحی شده و پس از تایید مشتری مرحله کدنویسی آن شروع می شود.
آیا در طراحی اپلیکیشن از سورس کدهای آماده استفاده می کنید؟
خیر، اپلیکیشن های طراحی شده توسط ما معمولا از ابتدا و با استفاده از فریم ورک ها و بسته های موجود استفاده می کنیم.
آیا پس از طراحی و تحویل اپلیکیشن امکان اضافه کردن ویژگی و ایجاد تغییرات وجود دارد؟
بله، برای این منظور نیاز تغییر و اصلاح کدها است و پس از آن ورژن جدید نرم افزار ارائه می شود.
آیا دوره های آموزشی برای طراحی اپلیکیشن ارائه می کنید؟
دوره های آموزشی مقدماتی و تخصصی برای علاقمندان ارائه می شود. یکی از مهم ترین دوره های ما آموزش طراحی یک اپلیکیشن فروشگاهی توسط فریم ورک فلاتر است که در ۱۲ جلسه به طور کامل یک اپلیکیشن فروشگاهی آماده می شود. لطفا به قسمت دوره های آموزشی ما مراجعه کنید.
آیا اپلیکیشن های طراحی شده توسط شما قابلیت انتشار در گوگل پلی و بازار و سایر فروشگاه وجود دارد؟
بله، تمام اپلیکیشن های طراحی شده توسط ما قابلیت انتشار در بازار و گوگل پلی را دارند.

طراحی

اپلیکیشن

چه خدماتی در قسمت طراحی گرافیکی ارائه می کنید؟
ما خدمات طراحی گرافیکی رابط کاربری را برای سایت و اپلیکیشن ارائه می کنیم. در صورتی که قصد دارید یک سایت یا اپلیکیشن کاملا جدید و متفاوت تهیه کنید، بهترین راه انجام طراحی گرافیکی و نهایی سازی آن قبل از شروع مرحله کدنویسی سایت یا اپلیکیشن است. طراحی گرافیکی یک تخصص است که هم نیاز به تجربه و هم خلاقیت دارید. این تخصص ها با گذشت زمان به دست می آید.
در فرایند طراحی گرافیکی از چه نرم افزارهایی استفاده می کنید؟
ما از نرم افزارهای مخصوص طراحی رابط کاربری مانند Adobe XD استفاده می کنیم. همچنین در حین طراحی گاهی از نرم افزارهای فتوشاپ و Adobe Illustrator استفاده می کنیم.
تعامل بین مشتری و شما در فرایند طراحی گرافیکی به چه صورت است؟
فرایند طراحی گرافیکی یک فرایند مرحله به مرحله است. با توجه به اینکه مشتریان سلایق بسیار متنوعی دارند و هدف اصلی برآورده سازی نظر مشتری است، به همین دلیل طراحی ها به صورت مرحله به مرحله انجام می شود و در هر مرحله نظر مشتری بررسی و نهایی می گردد. طراحی گرافیکی یکی از قسمت های اصلی در فرایند طراحی سایت و اپلیکیشن است و به همین دلیل بایستی زمان و هزینه کافی در این قسمت صورت پذیرد.
هزینه طراحی گرافیکی به چه صورت تعیین می شود؟
طراحی گرافیکی سایت از یک میلیون تومان و همچنین طراحی گرافیکی اپلیکیشن نیز از یک میلیون تومان شروع می شوند و بر اساس فرایند پیشرفت طراحی گرافیکی ممکن است افزایش یابد. تاثیر مشتری در کاهش هزینه طراحی گرافیکی مهم است. مشتری نیز بایستی ذهینتی مشخص در مورد طرح نهایی داشته باشد تا بتوان در سریع ترین زمان به طرح نهایی رسید.
مدت زمان طراحی گرافیکی سایت یا اپلیکیشن چه قدر است؟
حداقل یک هفته و بیشتر است. معمولا می توان حداکثر در دو هفته در صورت همکاری سازنده مشتری به نتیجه نهایی رسید.
آیا دوره آموزشی برای طراحی گرافیکی سایت و اپلیکیشن ارائه می شود؟
دوره مقدماتی طراحی گرافیکی سایت و اپلیکیشن که بر پایه آموزش Adobe XD است توسط شرکت ارائه می شود. در این دوره بعضی از تئوری های مهم در طراحی گرافیکی توضیح داده می شود و سپس این تئوری در عمل در نرم افزار XD آموزش داده می شود.

طراحی

گرافیکی

چه خدماتی برای بهبود تعداد بازدید و رنک سایت انجام می دهید؟
برای افزایش تعداد بازدید سایت از دو روش اصلی که شامل سئو تکنیکی و قرار دادن محتوا در سایت استفاده می کنید. سئو تکنیکی شامل بررسی عنوان سایت و مقاله ها، تصاویر، تگ های HTML، تگ متا، لیست ها و موارد دیگری است که با در نظر گرفتن آنها موتور جستجوی گوگل سریع تر و دقیق محتوای سایت را ایندکس می کند. محتوا جدید و متناسب با آن سایت نیز بر اساس بررسی ها و روش های خاص تعیین می شود. اکثرا اوقات از مقاله های خارجی استفاده شده و ترجمه می شود و پس از طی مرحله سئو تکنیکی مقاله در سایت قرار می گیرد. سپس با ابزارهای خاص این مقاله جدید برای بررسی سریع تر به گوگل پیشنهاد می شود. به طور مرتب وضعیت و فیدبک هایی مربوط به مقاله بررسی می گردد.
از چه ابزارهایی برای بررسی تعداد بازدید سایت و قسمت های آن استفاده می کنید؟
معمولا از Google Analytical  و Google Console استفاده می کنیم. این دو ابزار نمودارهای مفیدی مانند تعداد بازدید روزانه، هفتگی و ماهانه را برای ما ارائه می کنند. با استفاده از این نمودار در مورد پیشرفت بازدید سایت تحلیل می شود.
چه مدت زمانی طول می کشد تا تاثیر سئو بر سایت دیده شود؟
تاثیر سئو تکنیکی و مقالات جدید بر روی سایت معمولا به سرعت رخ می دهد. ولی برای افزایش قابل توجه بازدید نیاز به تعداد بیشتری از مقالات و مدت زمانی حدود ۲ ماه است.
چه پکیج هایی برای سئو ارائه می کنید؟
بهترین پکیج ترکیب بین سئو تکنیکی کل سایت و ارائه ۱۲ مقاله ماهی یک بار است. قیمت هر کدام از مقالات ۵۰ هزارتومان است و قیمت کل این پکیج برای یک سال ۱ میلیون تومان است. ما برای اکثر سایت ها این پکیج را پیشنهاد می کنیم. البته پکیج های دیگری نیز وجود دارد که تعداد مقالات بیشتری دارند.

سئو و

تولید محتوا

آیا به جزییات بیشتری نیاز دارید؟

با ما تماس بگیرید

۰۴۱-۳۵۲۶۵۱۹۷